-6%
, ,

VIVAX CFR-297H

Vivax

  • VIVAX HOME CFR-297H Хоризонтален замрзнувач
  • Енергетска класа: F
  • Поставување: Самостоен
  • Капацитет: 297 литри
  • Димензии (ШхВxД): 112 × 82 × 67 cm

14.490 ден 15.490 ден

  •  Хоризонтален замрзнувач
  • Енергетска класа: F
  • Поставување: Самостоен
  • Капацитет: 297 литри
  • Димензии (ШхВxД): 112 × 82 × 67 cm
Бренд

Ширина

82 sm