-29%
,

VIVAX CHO-60PA075A X

Vivax

 • Влечна сила 201 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 14 × 50 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Бела

2.990 ден 4.190 ден

 • Тип: Аспиратор под елементот
 • Број на брзини: 2
 • Мотор (Ш): 75
 • Ширина (см): 60
 • Висина (см): 14
 • Длабочина (см): 50
 • Боја: нерѓосувачки челик
 • Други карактеристики
 • Ниво на бучава [dB]: 51
 • Енергија и потрошувачка
 • Енергетска класа (нова): B
 • Проток на воздух при максимална брзина:201 m3/h
 • Проток на воздух при максимална брзина:149 m3/h
Бренд

Ширина

60cm