-6%
,

VIVAX CHO 60PTO70A B

Vivax

 • Влечна сила 201 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 14 × 50 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Црн

4.390 ден 4.690 ден

 • Тип: Вградена телескопска
 • Број на брзини: 2
 • Мотор (Ш): 70
 • Ширина (см): 60
 • Висина (см): 22,8
 • Длабочина (cm): 47,2
 • Боја: Црна
 • Други карактеристики
 • Ниво на бучава [dB]: 51
 • Енергија и потрошувачка
 • Енергетска класа (нова): А
 • Проток на воздух при максимална брзина:361 m3/h
 • Проток на воздух при минимална брзина:193 m3/h
Бренд

Ширина

60cm