,

VIVAX CM-08126F

Vivax
Availability:

Нема на залиха


моќност: 800W
Боја: црна
капацитет 1,25l
Функција против капење
автоматско задржување на топлина.

1.490 ден

Бренд

моќност: 800W
Боја: црна
капацитет 1,25l
Функција против капење
автоматско задржување на топлина.