,

VIVAX CM-08127W

Vivax

моќност: 800W
Боја: бела
капацитет 1,25l
Функција против капење
автоматско задржување на топлина.

1.450 ден

Бренд

моќност: 800W
Боја: бела
капацитет 1,25l
Функција против капење
автоматско задржување на топлина.