, ,

VIVAX CM-1000B

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:1000W
  • Капацитет на вода:400ml
  • Заштита од прегравање
  • Ергономска рачка ладна на допир

890 ден

Нема на залиха

Бренд

  • Моќност:1000W
  • Капацитет на вода:400ml
  • Заштита од прегравање
  • Ергономска рачка ладна на допир