-17%
, ,

VIVAX DD-207E S

Vivax

  • Нето капацитет: 204L(164L/40L)
  • Димензии: 143x55x55
  • Енергетска класа: A+

12.490 ден 14.990 ден

VIVAX DD-207 S Комбинираниот ладилник е многу практичен ладилник и замрзувач, кој ќе ги задоволи најголем дело од портошувачите биделќи се работи за ладилник и замрзнувач со двојна вратаи капацитет сосема доволен за сите фамилии со просечен број на членови. Освен тоа што е штедлив во потрошувачката на електрична енергија, што докажува неговата енергетска класа F, зафаќа многу малку простор. Овој ладилник е идеален избор за просечна фамилија или за простори како што се станови, куќи, викендички или апартмани за изнајмување. Капацитетот на ладилникот е вкупно 163 литри, со три стаклени полици што ви осигурува доволно простор за чување на вашите намирници кои секогаш ќе бидат свежи и повеќе одошто планирате. Фиоката на дното од ладилникот ќе ви овозможи одичен простор за складирање на свежото овошје и зеленчук а притоа истите да бидат одделени од остатокот намирници. Замрнувачот со вкупен капацитет од 41 литри ќе ви овозможи сигурен простор за замрзнување на вашето, овошје, зеленчук, сладолед, месо и се останато по ваша желба, а притоа со ниска потрошувачка на електрична енергија со своите максимални 4 ѕвездички. Доколку сакате или имате потреба можете многу едноставно и лесно да го промените правецот на отварање на вратичките од ладилникот и замрзбувачот, а сето тоа е објаснето во упатството за употреба. Технички спецификации: Број на полици во замрзнувачот 1, Број на полици во ладилникот 3, Број на фиоки во ладилнникот 1, Нето Капацитет на ладилникот 166 литри, Нето капацитет на замрзнувачот 41 литри, Самостоечки, Енергетска класа F, Број на компресори 1, Боја силвер, Гаранција 5 години.

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+