-10%
,

VIVAX DF-1800B

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1800W
 • Капацитет:2,5 Л
 • Вариабилен термостат
 • Мултифунксионална дршка
 • Сигурносно заклучување
 • Контролен прозор

1.890 ден 2.090 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

1800W

 • Моќност:1800W
 • Капацитет:2,5 Л
 • Вариабилен термостат
 • Мултифунксионална дршка
 • Сигурносно заклучување
 • Контролен прозор