-17%
,

VIVAX DF-2003 SS

Vivax

  • Моќност:2000W
  • Капацитет:3kg
  • Контрола на температура
  • Термоизолирано куќиште
  • Тело од нерѓосувачки челик

1.990 ден 2.390 ден

Бренд

Моќност

2000 w

  • Моќност:2000W
  • Капацитет:3kg
  • Контрола на температура
  • Термоизолирано куќиште
  • Тело од нерѓосувачки челик