-12%
,

VIVAX DW-601242B

Vivax

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:12 сета
 • Димензии:59.8 x 60 x 84.5

15.490 ден 17.590 ден

 • Енергетска класа: Е
 • Капацитет (комплети за садови):12
 • Број на програми:
 • Потрошувачка на енергија [kWh]: 0,923
 • 2 корпи во внатрешноста на апаратот
 • Димензии на производот: 59.8 x 60 x 84.5
 • Лед екран
 • Дополнителни програми: Програма за брзо перење
 • Боја: Бела
 • 3 години гаранција
Бренд

Ширина

60cm