-8%
,

VIVAX DW-601262C X

Vivax

  • Енергетска класа:E
  • Капацитет:12 сета
  • Димензии: 59.8 x 60 x 84.5 cm

16.490 ден 17.990 ден

  • Енергетска класа: Е
  • Капацитет (комплети за садови):12
  • Број на програми: 6 (Интензивно, универзално, ЕКО, 90 мин, чаши, брзо перење)
  • Одложен почеток на перење 3/6/9h“
  • 2 корпи во внатрешноста на апаратот
  • Димензии на производот: 59.8 x 60 x 84.5 cm
  • Боја: Сива
Бренд

Ширина

60cm