-11%
, ,

VIVAX DWB-450952C

Vivax

  • 9 комплети садови
  • Eнергетска класа: E
  • Димензии (ш x в x д): 44,8 x 81,8 x 55

14.990 ден 16.890 ден

  • Вградната машина за миење садови VIVAX DWB-450952C со својот капацитет овозможува лесно и ефикасно перење на 9 стандардни комплети садови.
  • Оваа машина за перење обезбедува простор за 9 комплети садови во две големи корпи и корпа за прибор за јадење, која се наоѓа во долната корпа. Горната корпа е прилагодлива во две висини со дополнителна полица за чаши и преклопен држач за високи чаши. Дигиталната контролна табла со LED сигнализација се наоѓа на горната страна на вратата, што ги прави сите функции лесно видливи и на дофат. Иновативна технологија, голем број различни програми и специјални функции темелно ги мијат сите видови садови.
  • Вградената машина за миење садови VIVAX DWB-450052C има 5 програми за перење кои вклучуваат: „Интензивно перење“ – програма за силно извалкани садови; „Брза програма од 90 минути“ и „Ултра брзо перење“.
  • За дополнителна заштеда на енергија може да се користат 2 функции: „Половина полнење“, и функцијата „Одложен почеток на перење“, што овозможува да се постави почетокот на перењето во време кога цената на струјата е пониска.
  • Машината за перење има уред AquaStop на приклучокот за довод на вода што го штити вашето домаќинство од несакани поплави во случај на пукање на цревото за довод на вода.
Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

45cm