-12%
, ,

VIVAX DWB-601252C

Vivax

 • 12 комплети садови
 • Eнергетска класа: E
 • Димензии (ш x в x д): 598 x 815 x 550 mm

14.990 ден 16.990 ден

 • Капацитет на сетови: 12
 • Број на програми: 5
 • Функции за заштеда на ел.енергија: 2
 • Екран: LED сигнализација
 • Индикатор со звучен сигнал/Тајмер
 • Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
 • Горна + долна корпа со фиксирани потпори
 • Ниво на бучава: 55 dB
 • Димензии (ШxВxД): 598 x 815 x 550 mm
Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

60cm