,

VIVAX FH 2081

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:2000W
  • 12 месеци гаранција

890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

Моќност: 1000/2000W
Останато: Термо регулатор,
Заштита од прегревање,
Индикаторска сијаличка
Гаранција: 12 месеци