-11%
,

Vivax grill SM-1800

Vivax

  • Vivax grill SM-1800- тостер
  •  моќност [W]: 1800
  •  сад за збирање на масти

2.390 ден 2.690 ден

  • Vivax grill SM-1800- тостер
  • моќност [W]: 1800
  •  сад за збирање на масти
Бренд

Моќност

1800W