-8%
, ,

VIVAX HD-2201CD

Vivax

 • Моќност 2200W
 • 2 брзини
 • Број на температура: 3
 • 2 брзини, 3 температури на греење, дифузер, кука за закачување, заштита од прегревање
 • Боја: Кафена
 • 1 година гаранција

1.090 ден 1.190 ден

 • Моќност 2200W
 • 2 брзини
 • Број на температура: 3
 • 2 брзини, 3 температури на греење, дифузер, кука за закачување, заштита од прегревање
 • Боја: Кафена
 • 1 година гаранција
Бренд

Боја

Кафеава