, ,

VIVAX HM-303WG

Vivax

  • Моќност на моторот (max): 300 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

990 ден

  • Моќност: 300 W
  • 5 брзини
  • Бело-зелена боја
  • 1 година гаранција
Моќност

300 W

Бренд