, ,

Vivax HM-400WP

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 400 W
  • Брзини:5
  • Турбо прекинувач
  • 2 маталки / 2 мешалки за тесто

1.190 ден

Нема на залиха

  • Моќност: 400 W
  • Брзини:5
  • Турбо прекинувач
  • 2 маталки / 2 мешалки за тесто
Моќност

400 W

Бренд