,

VIVAX HOME AC-6081

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • РАЗЛАДУВАЧ НА ВОЗДУХ
  • MOЌНОСТ 60W
  • КАПАЦИТЕТ НА САДОТ ЗА ВОДА 8 ЛИТРИ
  • БРЗИНИ ЛАДЕЊЕ
  • ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И ОВЛАЖНУВАЊЕ

4.190 ден

Нема на залиха

  • РАЗЛАДУВАЧ НА ВОЗДУХ
  • MOЌНОСТ 60W
  • КАПАЦИТЕТ НА САДОТ ЗА ВОДА 8 ЛИТРИ
  • БРЗИНИ ЛАДЕЊЕ
  • ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И ОВЛАЖНУВАЊЕ
Бренд

Моќност

60 W