, ,

VIVAX HOME AVC-600R Lava

Vivax
Availability:

Нема на залиха


Моќност: 600W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 12L

1.990 ден

Правосмукалка за пепел
Моќност: 600W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 12L

Бренд

Моќност

600 W