-16%
, ,

VIVAX HOME BH-02T X

Vivax

  • 2 Грејни зони
  • Инокс
  • 10 kg

3.590 ден 4.290 ден

VIVAX HOME BH-02T X
  • Вграден електричен панел од нерѓосувачки челик
  • Две електрични површини за готвење
  • Моќност: 2,5 Kw
  • Напојување: 220/50Hz
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

електрична плоча