-10%
, ,

VIVAX HOME CFR-199

Vivax

 • Капацитет: 199L
 • Димензии (ШхВxД): 80,2×85.4×55.9 cm
 • Енергетска класа:E
 • 1 корпа
 • капацитет на замрзнување 14kg/24h
 • Гаранција 5 години

12.590 ден 13.990 ден

 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:199L
 • 1 корпа
 • капацитет на замрзнување 14kg/24h
 • Гаранција 5 години
 • Димензии (ШхВxД): 80,2 × 85.4 × 55.9 cm
Бренд

Ширина

80cm