-7%
, ,

VIVAX HOME CHO-60BI100T X

Vivax

 • Влечна сила 275 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 52,5 × 20,3 × 27,5 cm
 • Боја : Сива

3.990 ден 4.290 ден

 • Тип: Интегрирана
 • Број на брзини: 3
 • Мотор (W): 100
 • Ширина (см): 52,5
 • Висина (см): 20,3
 • Длабочина (cm): 27,5
 • Боја: Црна
 • Други карактеристики
 • Ниво на бучава [dB]: 70
 • Тип на копче: обичен
 • Енергија и потрошувачка
 • Енергетска класа (нова): D
 • Проток на воздух при максимална брзина:281 m3/h
 • Проток на воздух при минимална  брзина:205 m3/h
Бренд

Ширина

52.5 cm