-13%
,

VIVAX HOME DW-45942B

Vivax

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:9 сета
 • Димензии: 44.8x60x84.5 cm

13.990 ден 15.990 ден

 • Енергетска класа: Е
 • Капацитет (комплети за садови):9
 • Број на програми: 4
 • Потрошувачка на енергија [kWh]: 0,704
 • 2 корпи во внатрешноста на апаратот
 • Димензии на производот: 44.8 x 60 x 84.5 cm
 • Електронска програма
 • Дополнителни програми: Програма за брзо перење
 • Боја: Бела
Бренд

Ширина

45cm