-34%
,

VIVAX HOME FH-2062

Vivax

  • Моќност: 2000 W
  • Бојa: Сива
  • Заштита од прегревање
  • Гранција: 1 година

790 ден 1.190 ден

  • Моќност: 2000 W
  • Бојa: Сива
  • Заштита од прегревање
  • Гранција: 1 година
Бренд

Моќност

2000 w