-8%
,

VIVAX HOME HBS-500X

Vivax

 • Сет блендер миксер,
 • јачина : 500 W ,
 • променлива брзина,
 • турбо,
 • гумирано главно тело на блендер,
 • потемна чинија

2.290 ден 2.490 ден

 • Сет блендер миксер,
 • јачина : 500 W ,
 • променлива брзина,
 • турбо,
 • гумирано главно тело на блендер,
 • потемна чинија
Бренд

Моќност

500W