,

VIVAX HOME HD-1600FT

Vivax

 •  Моќност 1600W,
  2 бризни,
 • 2 температири,
 • slim концентратор,
 • гаранција 12 месеци

890 ден

Бренд

Боја

Златна

 •  Моќност 1600W,
  2 бризни,
 • 2 температири,
 • slim концентратор,
 • гаранција 12 месеци