-8%

VIVAX HOME MO-4201 Black

Vivax

 • VIVAX HOME MO-4201 Black  мини печка
 • Капацитет: 42L
 • 2 плочи
 • Моќност [W]: 1500

5.490 ден 5.990 ден

 • VIVAX HOME MO-4201 Black  мини печка
 • Капацитет: 42L
 • 2 плочи
 • Моќност [W]: 1500
 • рерна со 3 функции
 • Додатоци: решетка, сад за печење
 • Останато: термостат, механички тајмер, хромирана скара, двојна стаклена врата, тава, боја бела
 • Тежина: 12,07kg
Категорија:
Бренд

Моќност

1500W