-8%

VIVAX HOME MWO-2070 BL

Vivax

  • Моќност: 700 W
  • Капацитет : 20 l

4.790 ден 5.190 ден

Бренд

Боја

Црна

Моќност: 700 W
Капацитет : 20 l
дигитално управување, 5 степена на моќност на микровалната,
тајмер 0:05s-95:00min,
функција за одмрзнување шп тежина на производот,
функција на печење во фази,
можност за програмирање за печење пред време,
автоматски изборник за 8 предефинирани програми,
одителско заклучување
Боја: Црна
Димензии (ШxВxД) [cm]: 44×25,9×33,6