-20%
, ,

VIVAX MWOB-2015G X

Vivax

  • Моќност:1250W
  • Поставување: вградна
  • Електронско управување
  • Гаранција: 36 месеци

8.990 ден 11.290 ден

  • Моќност:1250W
  • Поставување: вградна
  • Електронско управување
  • Гаранција: 36 месеци
Бренд