-23%
, ,

VIVAX HOME MWOB-2020G G

Vivax

 • Моќност:1250W
 • Поставување: вградна
 • Електронско управување
 • Гаранција: 36 месеци

9.990 ден 12.990 ден

 • Моќност:1250W
 • Волумен 20l
 • Апарат со кој освен подгревање можете да готвите, одмрзнувате или да пржите
 • Дополнителни фукции кои ги има оваа микробранова печка се: quick start, одмрзнување по тежина на состојките, тајмер, сигурносно заклучување за деца
 • Поставување: вградна
 • Електронско управување
 • Гаранција: 36 месеци
 • Димезии (ВхШхД) 34.35х59.5х38.2 cm.
Бренд