-6%
,

VIVAX HOME PH-1500D W

Vivax

  • Моќност: 1500 W
  • Водоотпорна IPX4
  • Заштита од прегревање
  • Гранција: 1 година

4.690 ден 4.990 ден

  • Моќност: 1500 W
  • Водоотпорна IPX4
  • Заштита од прегревање
  • Гранција: 1 година
Бренд

Моќност

1500W