-12%
,

VIVAX HOME PH-1502

Vivax

  • Моќност: 1500 W
  • Заштита од прегревање
  • Променлив термостат
  • 2 нивоа на моќност
  • Гранција: 1 година

2.290 ден 2.590 ден

  • Моќност: 1500 W
  • Заштита од прегревање
  • Променлив термостат
  • 2 нивоа на моќност
  • Гранција: 1 година
Бренд

Моќност

1500W