-8%
, ,

VIVAX HOME VC-1604

Vivax

Максимална моќност на моторот: 1600W
Bреќичката: 2 l
Kабел: 5 m

2.190 ден 2.390 ден

Бренд

Моќност

1600W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка

Моќност 1600W,
Волумен на вреќичката 2 литри,
Пластична четка,
Пластична цев во 2 дела,
Текстилна вреќичка
Должина на кабел 5 метри,
12 месеци гаранција