, ,

VIVAX HOME VC-1605

Vivax

Максимална моќност на моторот: 1600W
вреќичката: 2 l
кабел: 5 m

2.890 ден

Бренд

Моќност

1600W

Боја

Црна

тип на правосмукалка

Моќност 1600W,
Волумен на вреќичката 2 литри,
пластична четка,
пластична цев во 2 дела,
текстилна вреќичка
должина на кабел 5 метри,
12 месеци гаранција