-20%
, ,

VIVAX HОМЕ VC-1610 B

Vivax

  • Максимална моќност на моторот: 1600 W
  • Вреќичката: 2 l
  • Кабел: 5,0 m

2.390 ден 2.990 ден

  • Максимална моќност на моторот:1600 W
  • капацитет на вречичката за прашина: 2 литри,
  • индикатор на наполнетост на вречичката,
  • должина на кабел 5 м,
  • пластична четка, пластична цефка во два дела,
  • хартиени/платненивречички, црвена бoja
Бренд

Моќност

1600W

Боја

Црна

тип на правосмукалка