,

Vivax home VCT-350

Vivax

  • Димензии (ШxВxД): 14 × 37 × 9,7 cm
  • Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

490 ден

  • Димензии (ШxВxД): 14 × 37 × 9,7 cm
  • Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg
Бренд