,

VIVAX HOME WH-171WT

Vivax

  • Моќност: 2.200 W
  • Капацитет[l]: 1,7
  • Боја: Бела

890 ден

  • Моќност: 2.200 W
  • Капацитет[l]: 1,7
  • Боја: Бела
Бренд

Моќност

2200 W