-19%
, ,

VIVAX IM-122T


  • Капацитет на садот за вода 2,4 l
  • Капацитетот на садот за лед 0.7 kg
  • 12 kg лед на ден
  • 9 коцки по циклус(6-7 минути)

7.690 ден 9.490 ден

VIVAX ледомат IM-122T е еден од најпосакуваните уреди во текот на летните горештини. Може да се изберете големина на коцките лед S (small, мали) или L (large, големи). Капацитет на садот за вода 2,4 l и капацитетот на садот за лед 0.7 kg овозможува производсво од 12 kg лед на ден, односно 9 коцки по циклус, кој трае 6-7 минути. Овој ледомат ќе ви овозможи цел ден да уживате во свежи напитоци со вашите најмили и вашето друштво. Со помош на индикаторот за нивото на водата во садот и индикаторот за нивото на ледот во садот, во секој момент ќе знаете колку лед имате на располагање. Иноксното кукиште со сребрена боја, внесува доза на гламур кој се вклопува во секоја просторија. Со ледоматот доаѓа и лопатка за полесно да ракувате со коцките лед. Гаранција на производот 12 месеци.