-7%

Vivax IR-2201 cc

Vivax

  • Moќмост : 2200 W
  • Керамичка подлога
  • Капацитет на вода:  360 ml

1.390 ден 1.490 ден

  • Moќмост : 2200 W
  • self cleaning функција
  • Функција против капење и каменец
  • Керамичка подлога
  • Боја : сиво-црвено
  • Капацитет на вода:  360 ml
  • 1 година гаранција
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W