,

VIVAX KS-502Y

Vivax

  • дигитален мерач кој мери најмногу до 5 kg
  • Вагата е опремена со систем за автоматско исклучување
  • 1 година гаранција

890 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

    • дигитален мерач кој мери најмногу до 5 kg
    • Вагата е опремена со систем за автоматско исклучување
    • 1 година гаранција