,

VIVAX LIFE FIT Gold

Availability:

Нема на залиха


 • Резолуција:240 x 240
 • 1,4” IPS екран на допир
 • Bluetooth
 • Водоотпорен:IP68
 • Батерија:160 mAh
 • Боја: Златна
 • Тежина: 39g
 • 1 година гаранција

2.390 ден

VIVAX LIFE FIT Black
 • Резолуција:240 x 240
 • 1,4” IPS екран на допир
 • Bluetooth
 • Водоотпорен:IP68
 • Батерија:160 mAh
 • Боја: Златна
 • Тежина: 39g
 • 1 година гаранција
Боја

Златна