, ,

Vivax Mini bar MF-45

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Нето капацитет: 45L(41L/4L)
  • Димензии: 45×49,2 x 47,2cm
  • Eнергетска класа : A+

7.490 ден

Нема на залиха

  • Eнергетска класа A+
  • Нето зафатнина на ладилникот 41 l
  • Нето зафатнина на замрзнувачот 4 l
  • Број на полици во ладилникот: 1
  • Мини бар, бела боја, димензии (ШxВxД) 45×49,2 x 47,2cm.
  • Гаранција 60 месеци
Енергетска ефикасност

A+

Бренд

Висина на фрижидер

до 85cm

Ширина

47cm