-7%

VIVAX MWO-2079 BG

Vivax

 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W

4.990 ден 5.390 ден

 • Моќност: 700 W
 • Капацитет: 20 литри
 • Моќност за грил 1000W,
 • Димензии на микровалната (ШхВхД): 48,8×29,1×38
 • Дигитално управување, LED екран,
 • 5 степени на моќност
 • Тајмер со распон од 0:05сек. до 95минути,
 • Функција за одмрзнување
 • Комбинирано: микровална + грил
 • Боја: Црна
Категорија:
Бренд

Боја

Црна