-20%
,

VIVAX OH-13250 M

Vivax

  • Моќност:2500W
  • Термостат

4.790 ден 5.990 ден

  • Радијатор на масло 2500W 220-240V~ 50Hz
  • Променлив термостат
  • Прекинувач за автоматско исклучување во случај на превртување
  • 13 ребра што ја распределуваат топлината порамномерно и ја подобруваат конвекцијата на топлината ребро-воздух
  • 3 нивоа на моќност: 1000W, 1500W, 580×40 mm:
Бренд

Моќност

2500W