-30%
,

VIVAX PH-2501

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Панелна греалка
  • Моќност:2500W
  • 12 месеци гаранција

2.990 ден 4.290 ден

Бренд

Моќност

2000 w

Mоќност 2500 W,
Со 2 степена на моќност,
Променлив термостат,
Заштитa од прегревање и можност за монтажа на ѕид,
Индикатор на работа,
Водоотпорна IP24 заштита,
Алуминиумски греачи елемент,
12 месеци гаранција.