-14%
,

VIVAX PS -154

Vivax

  • LCD екран
  • Kапацитет: 150 kg
  • Функција за автоматско вклучување
  • Индикатор за низок капацитет на батерија и преоптеретување
  • 1xCR2032 батерија (вклучена)

850 ден 990 ден

Бренд

Максимална тежина

150kg

  • LCD екран
  • Kапацитет: 150 kg
  • Функција за автоматско вклучување
  • Индикатор за низок капацитет на батерија и преоптеретување
  • 1xCR2032 батерија (вклучена)