-7%
,

VIVAX PS-156 B

Vivax

  • LCD екран,
  • капацитет: 150 kg,
  • функција автоматско вклучување,
  • индикатор за низок капацитет на батерии и преотеретување ,
  • 1xCR2032 батерии (вклучени),
  • црна боја со налепници

 

790 ден 850 ден

Бренд

Максимална тежина

150kg

LCD екран,
капацитет: 150 kg,
функција автоматско вклучување,
индикатор за низок капацитет на батерии и преотеретување ,
1xCR2032 батерии (вклучени),
црна боја со налепници