-14%
,

VIVAX QH-1203

Vivax

  • Моќност: 1200 W
  • 12 месеци гаранција

1.190 ден 1.390 ден

Бренд

Моќност

1200W

Моќност: 1200W
2 кварцни грејачи
копче за вклучување,
можност за поставување на ѕид
Гаранција: 12 месеци