-22%
,

VIVAX SB-200 WO

Vivax

  • моќност 200 W
  • сечило од нерѓосувачки челик
  • отстранлива рачка
  • 2 брзини
  • боја бела

690 ден 890 ден

  • моќност 200 W
  • сечило од нерѓосувачки челик
  • отстранлива рачка
  • 2 брзини
  • боја бела
Бренд

Моќност

200W